Beste40.nl biedt u een overzicht van alle nummers van de Nederlandse Top 40, samengesteld door de Stichting Nederlandse Top 40, door middel van de officiele clips of andere videobeelden. Deze beelden zijn individueel online te bekijken via de website youtube.com. De beelden zijn door derden online gezet.

Geen van de video's die op Beste40.nl aangeboden worden, zijn gehost door Beste40.nl. Noch hebben wij enige andere connectie met het online zetten van de video's. Het enige wat Beste40.nl doet is het verzamelen van bestaande online videobeelden van de nummers uit de Nederlandse Top 40 en deze in een duidelijk overzicht aanbieden.

Beste40.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de volgorde, artiesten, liedjes of videobeelden van de aangeboden 40 nummers, noch is Beste40.nl verantwoordelijk voor de inhoud van het aangeboden videomateriaal.

Indien u contact wilt opnemen met Beste40.nl in verband met vragen, fouten of klachten dan kan dat via onderstaand contactformulier. Het is ook mogelijk om via het formulier niet-werkende video's door te geven.

Naam*:
Email*:
Onderwerp:
Bericht*:
Welke dag is het vandaag?* (Dag, niet datum):
* Dit is een verplicht veld